Gudmor! Det är jag det. ☺️ Idag fick jag äran att bli gudmor till min fina vän Marias son Bosse. Ett riktigt litet charmtroll!  Davids kommentar var “mamma gudmor låter som en gammal tant”. Gammal tant nja… och inte är jag särskilt guderlig heller. Tror att titeln Fadder passar bättre på mig. Oavsett så kommer denna lilla sötnos vara speciell för mig. ❤️ Dopet var riktigt vackert. Bosse har en mamma som sjöng en känslosam sång som bara hon kan.

Igår kväll var vi hos svenska Gran Canaria vänner och grillade. Blev ganska sent och jag hade dessutom saker att fixa med när jag kom hem. Så efter dopet kröp jag ner hos finaste syskonen Wilma och Lucas och somnade jag med.

De kryper ner såhär själva! Så gulligt ❤️

De kryper ner såhär själva! Så gulligt ❤️

image image

Är du laddad inför Eurovision?! Är chipsen och godiset inköpt? Har du tippat på vinnaren?

En gång om året spelar jag på Svenska spel och tippar en slant på Eurovision vinnaren. Räknade just efter och jag har haft rätt de senaste 8 åren och vunnit pengar! Mina regler är att jag måste alltid lägga en slant för Sverige (såklart!) och jag får även tippa på ett annat land. I år känns det svårt… men jag tror som många andra att Ryssland kommer ta hem det. Men tror verkligen på Sverige!! Heja heja! ?? Hihi jag har 2 spanska mobilabonnemang som kommer gå heta ikväll. Gissar att Spanien kommer ge Sverige en 12:a! ?

Mina nya muggar ska invigas, kvällen till ära. ?

image

Önskar dig en underbar lördagskväll! ?????

Kramis ?

Förresten har jag berättat att jag lagt om min kost? ?

image