Hej! Vad roligt att du hittat hit. Här vill jag berätta lite om vem jag är.

Först och främst är jag en mamma till 3 underbara söner; 8, 13 och 16 år. Familjen har också 10 husdjur (3 katter, 2 hundar, 2 marsvin, 2 Gerbiler & 1 Guldhamster). 😅 Vi bor just nu i ett radhus, centralt i en förort till Stockholm men har även bott/bor i Spanien, Gran Canaria. Vi äger två lägenheter i San Agustin, Gran Canaria.

I min blogg beskriver jag till exempel hur det är att renovera ett nyinköpt litet radhus i Spanien, hur man får plats att bo på liten yta 5 personer och husdjur samt hur det är att flytta utomlands en längre period med skolbarn. Jag älskar inredning och allt som har med compact living att göra så att få till det funktionellt och samtidigt fint är en rolig utmaning för mig.

Min bakgrund består bl a i en Kandidatexamen i Psykologi vid Stockholms universitet. Jag har under 10 år arbetat som Biståndshandläggare i min hemkommun. Jag valde själv för en tid sedan att ta ett stort steg genom att avsluta min trygga tjänst där, för att söka nya utmaningar. Efter att ha studerat digital marknadsföring på distans en period, har jag nu mitt egna företag. Jag arbetar som säljare av bl a inredning från Zelected By Houze (ZBH)

Som person är jag social och älskar att träffa mina vänner. Fikar tyvärr gärna lite för mycket. 😉 Jag har ett brinnande intresse för kanske lite udda saker som tex små husvagnar/plåtisar och compact living. Djur har alltid haft en stor plats i mitt liv. Min hittehund från Gran Canaria har t ex en egen Facebooksida. Trots min flygrädsla och spindelfobi älskar jag att resa till varma platser och har haft möjligheten att kunna resa mycket med min familj.

Hoppas med min blogg kunna inspirera dig på olika sätt!

Kramiz Monica 🤗

PS. Följ gärna min sida på Facebook för dagliga uppdateringar. 💖

ZBH Inredning – webshop