Använder du lampa, reflex eller liknande?

(Innehåller reklam i form av länk till OceanDrive)

Du har säkert liksom jag kört bil i mörkret och nästan missat att det faktiskt går en person vid vägen eller över vägen. Man blir arg och rädd samtidigt. Att synas som fotgängare när man vistas i närheten av trafik, tycker jag är en självklarhet och allas skyldighet, inte minst att se till att våra barn syns.

I höstas sålde jag lampor privat. Dessa lampor sålde slut mycket snabbt och folk hörde av sig och ville köpa fler. 

Alla i min familj har använt/använder lamporna och därmed även testat kvalitén. Då denna produkt är hundrelaterad (ett av mina stora intressen) samt har ett bredare syfte, beslutade jag att ta det ett steg vidare. Jag importerade fler likadana lampor men nu inom mitt företag OceanDrive.

Så, vad är då dessa lampor?

Jo det är små batterilampor i olika färger, med ett litet fäste/clips som gör att de går att fästa på det mesta.

Rosa är min favorit!

Lamporna kommer med batteri och har lång batteritid. Vid tester jag har gjort har de lyst oavbrutet i över en vecka! Batteriet är dessutom utbytbart och det är batterier som går att köpa överallt. Det gör dem även mer miljövänliga än engångslampor. Butikerna brukar vimla av liknande produkter som i ärlighetens namn inte håller mer än högst en säsong.

Enkelt men med kvalité!

OceanDrives lampor lyser på mycket långt håll och de har 3 olika ljussken: fast, blinkande och långsammare blinkande. Finns i de flesta färger så alla kan hitta sin favorit.

Ovan: Från vänster: gul, orange, vit, rosa, blå, grön & flerfärgad (byter färg hela tiden). I snölyktan ligger en gul lampa. Rosa lampor längs entrén när gäster ska komma.

Jag gillar att saker kan användas inom flera områden och det kan verkligen dessa lampor. Förutom det viktigaste, att ha lampan på dina ytterkläder och din hunds halsband, kan de användas som mysbelysning ute som inne, häng dem i gardinen till festen, fäst dem i örhängen, ha dem som nattlampa i barnrummet eller på din nyckelknippa. Möjligheterna är många.

På väskan, jackan, hunden eller i ljuslyktan hemma.

Fäst lampan på ditt barns jacka & barnvagnen. Här gul lampa.

Oceandrives lampor har t ex använts inom barnomsorgen, på bröllop och på firmafest (där företaget bjudit in många gäster som inte kände alla i företaget). De anställda fick då bära varsin lampa runt halsen så att gästerna på det sättet lätt skulle kunna ta kontakt med de anställda och lampan blev dessutom en ”icebreaker”.

Fest!

Min 5 åring klarar att trycka på och av lampan själv. Den kan däremot bli lite hård vid mycket kallt väder. Då väntar man bara någon minut inomhus innan man stänger av den. Lamporna är mycket tåliga och barnlek ute är aldrig något problem.

Vill du köpa? 

Följ gärna OceanDrives Facebooksida för att inte missa kampanjer. Skicka ett meddelande om du vill köpa. 

Oavsett vilka hjälpmedel du väljer, snälla se till att du som fotgängare syns! Än är det många mörka kvällar kvar. Var rädd om DIG! ?

Kramis ?

Monica Bergkvist

monica@oceandrive.se