Hej!

Från och med nu kommer min blogg finnas på min egen domän monicabergkvist.com. Det kommer säkert ske lite ändringar i hur den ser ut framöver men börjar såhär. Vill att den ska symbolisera mig i form av värme och rosa är ju min favoritfärg. ☺️ Tidigare inlägg via Digital Bloggers finns att läsa här.

Dagens utmaning består i att både hinna med karneval och Melodifestivalen. Mello börjar redan kl 19 eftersom Gran Canaria är 1 timme efter Sverige. Kl 17 börjar karnevaltåget i Playa del Ingles. Gatorna är avstängda och jag har förstått att detta är årets händelse här. Vi kommer att stå vid Tropical där karnevaltåget börjar kl 17.00. 3 lärare från barnen skola ska vara med. Hur coolt är inte det?! Så ni som har möjlighet att titta på plats, håll lite extra koll på ekipage 54.?

Vem vet nästa år kanske jag också är med? ☺️
image

Önskar en superhelg vart du än befinner dig i världen! ?

Kramis