Hej!

Från och med nu kommer min blogg finnas på min egen domän monicabergkvist.com. Det kommer säkert ske lite ändringar i hur den ser ut framöver men börjar såhär. Vill att den ska symbolisera mig i form av värme och rosa är ju min favoritfärg. ☺️ Tidigare inlägg via Digital Bloggers finns att läsa här.

Dagens utmaning består i att både hinna med karneval och Melodifestivalen. Mello börjar redan kl 19 eftersom Gran Canaria är 1 timme efter Sverige. Kl 17 börjar karnevaltåget i Playa del Ingles. Gatorna är avstängda och jag har förstått att detta är årets händelse här. Vi kommer att stå vid Tropical där karnevaltåget börjar kl 17.00. 3 lärare från barnen skola ska vara med. Hur coolt är inte det?! Så ni som har möjlighet att titta på plats, håll lite extra koll på ekipage 54.😄

Vem vet nästa år kanske jag också är med? ☺️
image

Önskar en superhelg vart du än befinner dig i världen! 🌸

Kramis