Sådär ja, nu känns det mycket bättre. Gnällde ju över det tråkiga vädret i mitt förra inlägg. Nu kan jag inte klaga. Den underbara vårsolen är tillbaka! ☀️

Sitter på vår altan med en kaffe och njuter medan barnen leker på tomten. Inte ens gjort iordning mig. Katterna solar sig i uterummet eller i deras utegård.

Lucas slöar i solen

Lucas slöar i solen

HAGAMARAN

image

Robin och Davids skola, Hagaskolan har varje år en aktivitet, Hagamaran. Ett motionsspår på 3,1 km. Barnen väljer själva om de vill tävla eller motionera. Jag brukar försöka vara med vid målgången och heja. I år ville varken Robin eller David tävla och jag hade möjligheten att vara med. Man får passa på så länge man inte är alltför pinsam som förälder. Robin ville inte att jag skulle gå med honom men David blev jätteglad. En mysig runda i vackra skogen precis intill skolan.imageimageimageimage

image

Rätt kladdigt och blött på vissa ställen…

 Mysigt att gå och prata med David och hans kompisar men erkänner… Det var jobbigt för en sköldpadda som mig. Efteråt blev det korv och jag stannade och åt.

VALBORG

Vi gick till ett Valborgsfirande i närheten igår, som så många andra. Alltid lika trevligt fast i år frös jag inte. Brukar annars vara kallt och regnigt på Valborg tycker jag. Det blev fika, fiskdamm för barnen och titta på elden såklart. Barnscouterna kommer alltid i ett fackeltåg och tänder elden.

image

Gårdens bad i Vendelsö ligger vackert vid Drevviken.

3 av mina killar ☺️

2 av mina killar ☺️

Kevin hade inte sovit middag och slocknade innan fyrverkeriet.

image

Typiskt nog hade jag inte någon vagn med. Inte ok för en barnvagnsnörd. ? Vi gick mot bilen men såg fyrverkeriet på vägen.

Igår kväll kom jag på idén att vi skulle ha loppis och fika här hemma idag. Vi har en hel del saker, framförallt kläder, som vi inte behöver. Barnen vill tjäna pengar. Perfekt kombo! Idag insåg jag tack och lov att en spontan loppis innebär mycket jobb att få ihop. Får nog bli till nästa helg istället. ?

Nu kom flera grannbarn över och hela gänget ska ha vattenkrig…! Hm tror jag sätter mig inomhus.

Hoppas du njuter av söndagen och kom ihåg, det SKA vara en vilodag. ?

Kramis ?image

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]