Hej hej! Har helgen varit bra? Vädret var ju tyvärr inget vidare… Har liksom vant mig med vårsolen som värmer gott.

Måndag idag och det känns så bra! Nu får jag tid att både studera och jobba utan dåligt samvete.

Kevin har ju varit hemma med oss ända sedan jag började min utbildning och vi flyttade till Gran Canaria. Det har därför inte varit helt lätt att göra det jag velat. Därför har jag ofta suttit uppe på nätterna. Inte för att jag måste utan för att jag tycker det jag håller på med är så himla roligt! Trodde jag aldrig, att jag som kör pekfingervalsen och inte alls är teknisk kunnig, skulle tycka att det är roligt att lära mig om marknadsföring online och ett digitalt affärssystem.

“My Digital Lifestyle”,  älskar mitt fria liv, att kunna studera och arbeta vart jag vill, när jag vill. ?

Förra veckan skolades Kevin in på förskolan igen. Idag är första dagen han är där själv några timmar. Han är i en känslig period nu, väldigt mammig och framförallt pappig, vilket gör det hela extra jobbigt. Mammahjärtat värker lite men allt går säkert bra.

FÖDELSEDAG

I lördags fyllde David 8 år! Han hade sitt kalas på Andys lekland och var mycket nöjd.  Första gången han inte har sitt kalas hemma. Väldigt skönt att slippa allt kalasfix innan och städning efter. Särskilt eftersom det hade varit svårt att vara ute pga regn.

Kevin fick sitta i Davids knä i den stora rutschkanan. ?

Kevin fick sitta i Davids knä i den stora rutschkanan. ?

Igår var det släktkalas för både David och Robin (eftersom vi var på Gran Canaria när Robin fyllde). Tyvärr kunde inte alla komma men vi hade en ny familjemedlem här för första gången. Släktens yngsta tillskott, Maya 18 veckor. Min brors familjs mellanschnauzer valp som äter allt, busar och är alldeles underbar.

Fina Maya!

Fina Maya! ❤️

image

Vår storleksmässigt minsta katt Emelie tyckte Maya var väldigt intressant. Hon ville vara med och förstod nog inte vad Maya var för filur.

Emelie

Emelie

Hur söt hon än är känns det bra att vi skaffade katter istället för en ny hund (vår Dvärgpudel gick bort för 2 år sedan). Det är ju som att få en bebis igen! Känner att jag har fullt upp med mina 3 barn. Får vänta att skaffa hund tills de är vuxna tror jag. ☺️

David fick en del Lego i födelsedagspresent. Legobordet jag nyligen köpt begagnat kom till sin rätt. Jag bytte ut några slitna Legoplattor mot nya. Barnen glada= mamman glad. ?

Nu får även kompisar plats och vi slipper ha allt Lego på golvet.

Nu får även kompisar plats och vi slipper ha allt Lego på golvet.

Nu ska jag snart ägna mig åt mindre roliga saker… Vår toalett gick sönder igår. Vi har en till som tur är men en ny behöver såklart införskaffas sen försöka få tag på en rörmokare…?

Hoppas att du har en bra måndag! Vet hur måndagar brukade kännas för mig på mitt förra arbete… då var det inte direkt veckans bästa dag. ?

Sköt om dig! ?

Kramis

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]