Hej på dig!

Hoppas du har det bra. Själv tycker jag det känns deppigt att den vår vi kom hem till försvann. Det regnar, haglar och snöar om vartannat. Riktigt aprilväder helt enkelt… Det är väl egentligen inte så överraskande eftersom det är april. ? Men ändå, våren som man verkligen trodde var här, lurades!!! Jag vill ha vårsolen tillbaka.

Det är full rulle här hemma! Fascinerande hur den minsta människan i vår familj kan hitta på så mycket bus…! Kevin är full av energi och ibland känner jag mig jättegammal. Puh ?.

Häromdagen satt jag i vardagsrummet. Kevin gick till köket och blev kvar där en stund, dessutom var han knäpptyst. Då blir jag misstänksam. När jag kom till köket möttes jag av denna syn. Dessutom har skåpet barnlås.

image

Så vi flyttade upp godsaker till det övre köksskåpet men det tog inte lång tid innan han löste det med. Han har kommit på att man kan dra köksstolen till köksbänken, klättra upp på bänken och vips så når man de övre skåpen.

Kevin fick för sig att möblera om hemma…

Vi andra sitter vid köksbordet när vi ser hur katternas klätterträd med mera flyttas. ?

Vi andra sitter vid köksbordet när vi ser hur katternas klätterträd med mera flyttas. ?

Katterna är också påhittiga…

"Åh min matte har ställt fram en hel vattenkanna åt mig"

“Åh min matte har ställt fram en hel vattenkanna åt mig”

Bob (vår robotdammsugare) har blivit en lekkompis till Kevin. Kevin trycker igång honom varje dag. Ibland kör Bob och Kevins bilar ikapp eller så är Bob chaufför och åker runt med bilar ovanpå sig.  Numera har vi ett betydlig mer välstädat hem. Bob kan även förvandlas till ett spöke. ?

Spöket Bobo

Spöket Bob

Annars är det studier, jobb och vardag med allt vad det innebär. Fördelen för mig är att jag pluggar och jobbar när jag vill. Igår blev det ett efterlängtat frisörbesök hos Cilla på Hårtrollet i Tyresö och uppdatering från skvallertidningsvärlden. Så avkopplande att bli ompysslad medan man dricker kaffe och läser. ☺️

Behövde ta några centimeter på längden eftersom det var slitet men ganska långt ändå efteråt.

Behövde ta några centimeter på längden eftersom det var slitet men ganska långt ändå efteråt.

Suttit uppkopplad på webinarium och support ikväll. Eftersom jag är en kvällsmänniska passar tidsskillnaden mellan USA och Sverige mig väldigt bra. Men jag ska försöka natta mig snart,  hahaha klockan är ju faktiskt 03.30. Time to go to bed! ?

Imorgon kväll blir det något annat. Middag i stan med tjejgänget och på fredagkväll blir det träff med gamla jobbarkompisar. Ska bli roligt! Inte setts på ett bra tag eftersom vi varit borta.

Nu inför Valborg och helgens fotbollsmatcher hoppas jag lite extra att våren hittar tillbaka! ☀️

Kramis och sov gott! ?

Bjuder på lite dålig humor ?

image

image

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]