Jahopp då sitter jag här vid datorn, slängt i mig lite take away mat för att hinna. Resten av familjen är på restaurang så att jag ska kunna få studera i lugn och ro. Men varför startar inte live seminariet?

Inser efter lite googlande att det är en timme kvar… Inte helt enkelt att hålla kolla på tiden i USA och här på Gran Canaria, särskilt inte när det nu är sommartid.

Hm jaja nu fick jag tid att blogga istället. ?

Idag har jag varit slöare än slöast! Mattias fick låna bil av en vän då han skulle hämta upp honom lite senare. Han passade på att handla mat och kattmat (hos veterinären). Jag och Kevin har därför varit ensamma större delen av dagen.

De stora barnen har varit borta och lekt med kompisar. Lugnt och skönt hemma med endast ett barn? Nja… Kevin är en envis och bestämd liten man. Dessutom är han i den åldern då hans värld liksom går under om man inte tar fram till exempel “rätt” macka eller yoghurt på en gång. Småbarnsföräldrar, känns det igen?

Kevin vaknade verkligen på fel sida och var sur redan när han vaknade. Sen blev något fel i hans värld och han skrek, grät, heeeelt förtvivlad… tills han kräktes! Självklart i soffan! ?

Så det tog väl ytterligare en halvtimme tills han bestämde sig för att livet är ganska bra ändå. Frukosten var då plötsligt jättegod och jag fick tillbaka min solstråle. ❤️

Jag fick en stund vid solstolen ensam. Man känner sig så himla snygg när man vaknar av sina egna snarkningar. ?

Den nedre bilden stämmer nog i och för sig alltid in rätt bra på mig. ;-)

Den nedre bilden stämmer nog i och för sig alltid in rätt bra på mig. 😉

Sen blev det bad med Kevin och lite mer slöande vid poolen.

Lite Nalle Puh film efter bad.

Lite Nalle Puh film efter bad.

Kände att Kevin behövde sova middag. Vi kröp båda två ner i stora sängen. Läste 2 böcker innan vi somnade båda två. Finns det något mysigare än det?

Tyvärr sov vi lite för länge så kommer bli en sen kväll för oss båda…

Idag var sista dagen på påsklovet för skolbarnen, därför skönt att bara ta det lugnt eftersom vardagen börjar imorgon.

Igår skrev jag att det var mycket liv och rörelse på vårt område. Idag hade nästan alla spanjorer åkt iväg. Det är vardag här. Kändes nästan ensamt vid poolen. Men nästa helg blir det full fart igen. ?

Nu har min kollega för kvällen intagit sin position inför live seminariet som börjar nu (hoppas jag!). 🙂

IMG_0272

Önskar dig en fin kväll!

Kramis

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]