Jahopp då har man legat sjuk i ett par dagar… Lite feber, ont i halsen och känt mig eländig. Känns extra jobbigt att må dåligt när solen skiner ute… Fast jag har ändå orkat jobba. Hehe fördelen när man kan sköta allt från sängen. 🙂

Lucas har hållit mig sällskap i sängen. ❤️

Lucas har hållit mig sällskap i sängen. ❤️

Men nu har den här mamman kvicknat till och är redo för dagen. Idag har Svenska skolan Påskbasar! Inte missa du som befinner dig på Gran Canaria. Det blir loppis, fika, lotter med mera. Börjar kl 15 och tror det slutar vid 17.

Börjar få liiiite lätt panik över att tiden denna gången här på ön snart är över… På flygbiljetten till Sverige står det den 23/3! Fast den är avbokningsbar… hehe. Får väl se hur det blir. Vi måste ju utrymma vårt hus oavsett eftersom det behöver renoveras igen… ! Känns väldigt tråkigt. En månad fick vi i vårt nyrenoverade hus innan vattenskadorna kom. Den månaden gick åt för att komma iordning med allt. Så allt vi fixat med kommer vi behöva göra om eftersom alla väggar behöver åtgärdas samt golv.

Hittade så söta saker i Las Palmas förra veckan. Kunde inte låta bli att få upp dem även om de ska ner snart igen.

Hittade så söta saker i Las Palmas förra veckan. Kunde inte låta bli att få upp dem även om de ska ner snart igen.

Nästa gång vi kommer hit och har fixat ordning allt för en andra gång då hoppas jag att vi slipper problem och bara kan få bo och njuta fullt ut. Jag har ju massor kvar att göra här. Har skrivit en att göra lista på de viktigaste utflykterna. Fördelen att ha hus är ju ändå att jag vet att jag kommer tillbaka. ☺️

Jag längtar faktiskt inte till Sverige alls, förutom till vänner och familj. Trött på fix med hus och i vårt hus i Sverige finns det alltid något som behöver ordnas med. Jag är nog ingen husmänniska egentligen. Men det är otroligt skönt att bara kunna gå ut på sin egen tomt, särskilt när man har barn.

David som avskyr att behöva klä på sig en massa kläder vill stanna kvar tills det blivit sommar i Sverige. ? En som däremot kommer stortrivas är Kevin. Han är ju hemma med oss på dagarna då Mattias är föräldraledig. Jättemysigt men det är svårt att ge honom allt det han behöver. Han är i en väldigt krävande ålder och tror att han kommer att älska att komma tillbaka till förskolan.

Vet du, det händer äntligen saker här!!! Den utlovade uppvärmda poolen har inte varit uppvärmd alls under vår tid här. Efter påtryckningar av mig och andra kom nu äntligen den nya poolvärmaren idag. De håller på för fullt med installation. Jippi! Hoppas nu det blir betydligt varmare än 19-20 grader så jag kan flyta runt där om dagarna. Kevin älskar att bada så då kommer det bli lättare att underhålla honom med.

Är det en strandad val?! Nä det är bara jag. ;-)

Är det en strandad val?! Nä det är bara jag. 😉

Så här ser jag fram emot att tillbringa den närmaste tiden! Hoppas vi ses vid skolan.

Kramis

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]