…Niger och säger att nu är det vår! Den brukar jag sjunga för Kevin.

Jippi vi kom hem till våren! Underbar vårsol. Studsmattan är uppe, barnen leker på tomten, spelar boll, gungar, klättrar…Själv har jag suttit på altanen idag i en solstol.

Det har varit lek med kompisar konstant sedan vi kom hem. David hade dessutom 2 kalas i lördags. Jättekul för barnen. Jag har också träffat vänner och familj.

Annars har jag känt mig rätt förvirrad. Jag är liksom överallt och ingenstans. Det är så mycket att ta tag i så jag gör ingenting istället. ?  Hahaha jag sa till Mattias igår att vårt hus och tomt är för stor. Det är för mycket att fixa med. Vårt Gran Canaria hus är strax under 40 kvadratmeter och en altan med stenplattor. DET är vad jag klarar! ? Samtalet slutade med att vi kom överens om att införskaffa en robotdammsugare. Så nu har jag börjat titta på olika modeller. Vi har redan Robo, som är vår robotgräsklippare. Jag tycker det är värt att prioritera sådant som underlättar ens vardag.

Jag har ätit sånt som jag längtat efter. Estrella chips har vi kunnat köpa på Gran Canaria men inte dipp. Min största last i livet är just chips och dipp! Det finns inget godare.

image

Det ska vara Estrellas Dillchips och antingen American, Ranch eller Dill dipp. Mums!!! Till detta har jag nu plöjt igenom alla avsnitten av Badhotellet på TV4 Play. Åh vad jag älskar den serien! Jag blir så glad av den.

image

Igår åt vi sillunch. Vårkänslorna sprudlade. Egentligen är jag inte så förtjust i sill men det känns somrigt och fräscht.

Ägghalvor med majonnäs och räkor, mums!

Ägghalvor med majonnäs och räkor, mums!

Söt potatis ❤️

Söt potatis ❤️

Katterna är mycket där vi är. Ibland får jag känslan av att de nästan tycker det är jobbigt att familjen är på olika ställen i huset. På Gran Canaria fanns det liksom bara 2 rum att vara i. Lucas följer mig överallt och “skriker” efter mig om han inte vet vart jag är.

Finaste syskonen!

Finaste syskonen!

Idag är det sista dagen innan vardagen börjar för oss. Skolan har haft studiedag idag och Kevin varit ledig. Vi gick till öppna förskolan. Trevligt som alltid! Jag provar en ny taktik, köpt en ratt till vagnen. Kevin satt faktiskt i vagnen på väg till och från öppna förskolan. ?

Min fina Emmaljunga Nitro. Den tror jag aldrig att jag kan göra mig av med...

Min fina Emmaljunga Nitro. Den tror jag aldrig att jag kan göra mig av med…

Efter 4 1/2 månader ständigt tillsammans ska det bli ganska skönt för alla att Kevin ska gå på dagis. Välkomnar vardagen med rutiner!

Bäst att börja förbereda inför morgondagen. Det blir nog lite nervöst för barnen att börja i skolan.

Alla som känner mig vet att jag älskar kor! Lite konstigt kanske och jag vet egentligen inte varför. Men sedan jag var barn har jag samlat på kosaker, blir glad av kor helt enkelt. Har inte så mycket prydnadssaker kvar men en och annan kosak smyger sig in då och då till min mans inte lika stora glädje. ? Sen har jag ju min kotatuering… Historien kring den får jag berätta en annan gång.

Tycker denna passar väldigt bra just nu! Önskar dig en lugn och härlig vecka!

image

Kramis

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]