My Banner

Studera & Arbeta Hemifrån

Jag både studerar och är verksam som digital/affiliate marketer inom ett företag som heter The Six Figure Mentors (SFM) och Digital Experts Academy (DEA). Ett mycket seriöst utbildningsföretag där man verkligen får lära sig allt om den digitala världen steg för steg.

En av de viktigaste faktorerna med denna utbildning tycker jag är att den är praktisk. Man lär medan man gör. Det är också riktiga marknadsförare som verkligen kan sin sak som undervisar. Allt sker på distans och via webseminarier på engelska. Jag bor nu på Gran Canaria och kan studera och arbeta vartsomhelst ifrån bara jag har internet och en mobil/dator.

Detta är inget ”get rich quick with no money, scam företag”. Däremot finns det stora möjligheter att börja tjäna bra redan medan man lär. Hur snabbt det går beror helt på en själv, hur mycket tid man vill lägga ner och hur mycket/om man har en budget för marknadsföring.

Tänk att detta är som ett seriöst franchise bolag, fast det är digitalt istället.

Man får alla de redskap som behövs och dessutom i ett unikt affärssystem. Det är uppbyggt så att när man gjort grunden jobbar systemet till stor del åt en själv. Allt sker i tydliga steg. Det betyder att man inte behöver vara tekniskt kunnig kring datorer.

Man lär sig marknadsföra, driva trafik på nätet, bygga annonser, Bing, Google Adwords med mera men även kring det mindset en entreprenör behöver ha. 

Jag är alltså Affiliate för SFM och DEA. Det innebär att jag marknadsför deras produkter som är utbildningar och onlineverktyg (samtidigt som jag lär) medan företaget sköter resten. Om jag har marknadsfört en utbildning/onlinverktyg som leder till att en kund köper den, får jag alltså en provision.

Alla medlemmar i SFM inte är Affiliate. Vissa har redan sina egna produkter och använder SFM och deras affärssystem för att marknadsföra sina egna produkter/business.

Om du är intresserad av till exempel entreprenörskap, att på ett enkelt och effektivt sätt lära sig bland annat digital marknadsföring, att starta ett eget internet företag, att bli affiliate (marknadsföra andra företags produkter) eller att lära sig marknadsföra sina egna produkter på ett mer effektivt sätt, kan jag verkligen rekommendera SFM. 

Om du är intresserad av att få mer information kan du skriva din email här och jag skickar dig en 7 dagars videoserie gratis. Du kan närsomhelst avskriva dig från detta om du skulle vilja. I den första videon kommer grundarna Stuart och Jay presentera sig. Här berättar en av grundarna mer om denna videoserie.

our img

HÄR klickar du för att registrera dig för gratis videoserien!

Med Vänlig Hälsning

Monica Bergkvist, Digital Marketer 

Följ mig gärna på Facebook!

DIGITAL MARKETING (English)

I am both studying and working as a digital/affiliate marketer in a company called The Six Figure Mentors (SFM). A very serious training company where you really get to learn all about the digital world step by step. For those who also are interested in entrepreneurship, digital marketing, to start your own internet business, becoming an affiliate (promoting other companies’ products) or learning to market your own products more effectively, I can really recommend SFM. To learn more, click here.

My Banner